Huurprijs Berekenen.nl

Wilt u weten wat de huidige liberalisatiegrens is? En wat u moet doen als u met uw huurprijs onder of boven deze grens zit? Relevante informatie vindt u op huurprijsberekenen.nl.

Liberalisatiegrens huurwoningen

Elk jaar wordt de zogenoemde liberalisatiegrens huurwoningen vastgesteld. Deze liberalisatiegrens geeft aan vanaf welke huurprijs huurcontracten geliberaliseerd zijn. Een geliberaliseerd huurcontract geeft de verhuurder vrijheid in het bepalen van de huurprijs. De liberalisatiegrens huurwoningen geldt overigens alleen voor zelfstandige woonruimtes; huurliberalisatie is nooit van toepassing bij bijvoorbeeld kamers. Informatie inwinnen over contractuele bepalingen en natuurlijk de huurprijs is bij een geliberaliseerd huurcontract belangrijk.

Contract en huurprijs

Bij een geliberaliseerd huurcontract kan zowel de huurder als de verhuurder geen gebruik maken van de diensten van de Huurcommissie. Ook moet de verhuurder zelf een geschikte huurprijs vaststellen. Daarbij kan huurprijsberekenen.nl u helpen! Door de samenwerking van verschillende Nederlandse makelaars weten wij precies hoe de markt eruit ziet en kunt u via ons eenvoudig een huurprijs berekenen of advies opvragen.

Benieuwd naar de liberalisatiegrens huurwoningen of op zoek naar informatie en advies? Bereken uw huurprijs gratis op huurprijsberekenen.nl!