Huurprijs Berekenen.nl

Naast de oppervlakte en de uitrusting van een kamer of woning bepalen ook de servicekosten de huurprijs. Hoeveel u kunt vragen en van welke factoren dit afhankelijk is vindt u op huurprijsberekenen.nl.

All-in of aparte servicekosten

U kunt de huurprijs los van de servicekosten vaststellen of uw huurders een all-in prijs aanbieden. In beide gevallen is het praktisch om te weten hoeveel u kwijt zult zijn aan bijvoorbeeld energie, naast de adminstratiekosten en onderhoudskosten. Een indruk van de prijs die u kunt vragen kunt u vaststellen op huurprijsberekenen.nl. Door een samenwerking van diverse Nederlandse makelaars hebben wij uitgebreide kennis van huurprijzen en de Nederlandse woningmarkt.

Servicekosten

Als u een huurprijs berekent volgens de puntentelling van de Huurcommissie kunt u aangeven wat het bouwjaar van de woning is, het energielabel, het bouwjaar, het type verwarming en de isolatie van de woning. Op die manier krijgt u een indruk van de servicekosten voor de woning of de kamer die u wilt verhuren.

Informatie over de samenstelling van de servicekosten of advies nodig? Doe een gratis berekening op huurprijsberekenen.nl of win kosteloos advies in!